Nya tag sommaren 2015

Hej

Nu ska vi börja om igen för som det ser ut nu så kan bidragen börja att få fart igen till hösten. Styrelsen kommer nu att börja med att gå ut med en förfrågan att bli medlem för att se hur många det kan bli samt att vi hoppas det kommer in flera så att fibern kommer att bli av. För att detta ska gå bra så behöver vi ha minst 50% av de fastboende som vill ha fiber samt att de tillkommer många fritidshus. Vi kommer att ha flera möten nu framöver och hör gärna av er för att anmäla erans intresse samt att bli medlem i föreningen. Att anmäla sig är inget bindande, detta är bara för att kunna räkna ut hur mycket det kommer att kosta för varje hushåll. Ett medlemskap kommer att kosta 100kr och detta är ingen bindande kostnad varje år för vi hoppas att alla förstår att man måste ta ut en avgift för då vet man vem som vill ha och kan räkna ut ett pris längre fram.

De som inte vill ha fiber kommer troligtvis att få skriva på ett papper att de inte vill ha och då kommer det inte att läggas någon extra slang till den fastighet för framtida behov. Detta innebär att det kommer att bli mycket dyrare när man kommer i ett senare skede o vill ha fiber samt att bidragen med 50% av kostnaden bara gäller nu.

Hade så bra //Ronny

Styrelsen består av Per Larsson, Leif Jacobsson, Anneli Averborn, Jan Klingberg, Bosse Arnesson samt Ronny Andreasson

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *