Nu är det allvar…. Äntligen!

Hej!

Nu är det allvar….Äntligen! På årsmötet kunde vi ta beslutet (se årsmötes protokoll som ligger under mötesprotokoll) att vi sätter igång med att skriva avtal mellan föreningen och de som vill ha fiberanslutning.

Avtal finns att skriva ut på hemsidan, Glöm inte att signera varje sida! Om man önskar en kopia tillbaka skriver ni på två avtal och skickar till mej: Per Larsson Granåsen Brattmon 90 68060 Sysslebäck så återsänder jag den påskrivna kopian…om ni anger er adress. Om ni inte behöver en kopia så räcker det med att skicka ett påskrivet avtal till mej. Kostnaden för en anslutning 12.000kr sätts in på föreningens konto på Fryksdalens sparbank bankgiro 895-7946.

GLÖM INTE ANGE NAMN OCH FASTIGHET/ER! Pengarna SKA vara inne på kontot den 24 April och först då vet vi att vi kan börja beställa grävjobb mm. Föreningen tar inget banklån så därför är vi tvungna att ha pengarna innan vi kan börja… 

Vi kommer även att behöva markupplåtelseavtal med många av er/oss men återkommer om detta.

Viktigt att komma ihåg i det här är att det inte är jag eller dom inte vi eller dom utan endast VI ALLA som är föreningen! Om inte pengar kommer in eller avtal dröjer så drabbar det inte bara den enskilde utan ALLA i föreningen. 

Med förhoppning om en smidig fortsättning.

Per Larsson Ordf. Brattmons Fiber Ekonomisk Förening

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *