Anslutningsavtal

Hej

Kom i håg att skriva ut anslutningsavtalet och skicka in till oss.

Vi har redan fått in en hel del avtal och då det var många som gjorde bara ett avtal så har vi kommit fram till följande. De som vill ha kopior som är påskrivna av föreningen hör av sig till Ronny Andreasson eller Per Larsson för det blir svårt för oss att veta vem som fått och vi håller även ner utgifterna på så vis att den som vill ha ett påskrivet avtal kommer till oss. Ni har ju ett kvitto på att ni har satt in pengar på Bankgiro så då vet ni att ni är med för att få fiber. Föreningen har avtalet sparat med namnteckningen från er så då finns allt hos föreningen.

Häng med för mera info på hemsidan!

Hade/ Ronny Andreasson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *