Nu är det allvar…. Äntligen!

Hej!

Nu är det allvar….Äntligen! På årsmötet kunde vi ta beslutet (se årsmötes protokoll som ligger under mötesprotokoll) att vi sätter igång med att skriva avtal mellan föreningen och de som vill ha fiberanslutning.

Avtal finns att skriva ut på hemsidan, Glöm inte att signera varje sida! Om man önskar en kopia tillbaka skriver ni på två avtal och skickar till mej: Per Larsson Granåsen Brattmon 90 68060 Sysslebäck så återsänder jag den påskrivna kopian…om ni anger er adress. Om ni inte behöver en kopia så räcker det med att skicka ett påskrivet avtal till mej. Kostnaden för en anslutning 12.000kr sätts in på föreningens konto på Fryksdalens sparbank bankgiro 895-7946.

GLÖM INTE ANGE NAMN OCH FASTIGHET/ER! Pengarna SKA vara inne på kontot den 24 April och först då vet vi att vi kan börja beställa grävjobb mm. Föreningen tar inget banklån så därför är vi tvungna att ha pengarna innan vi kan börja… 

Vi kommer även att behöva markupplåtelseavtal med många av er/oss men återkommer om detta.

Viktigt att komma ihåg i det här är att det inte är jag eller dom inte vi eller dom utan endast VI ALLA som är föreningen! Om inte pengar kommer in eller avtal dröjer så drabbar det inte bara den enskilde utan ALLA i föreningen. 

Med förhoppning om en smidig fortsättning.

Per Larsson Ordf. Brattmons Fiber Ekonomisk Förening

 

Anslutningsavtal

Hej

Kom i håg att skriva ut anslutningsavtalet och skicka in till oss.

Vi har redan fått in en hel del avtal och då det var många som gjorde bara ett avtal så har vi kommit fram till följande. De som vill ha kopior som är påskrivna av föreningen hör av sig till Ronny Andreasson eller Per Larsson för det blir svårt för oss att veta vem som fått och vi håller även ner utgifterna på så vis att den som vill ha ett påskrivet avtal kommer till oss. Ni har ju ett kvitto på att ni har satt in pengar på Bankgiro så då vet ni att ni är med för att få fiber. Föreningen har avtalet sparat med namnteckningen från er så då finns allt hos föreningen.

Häng med för mera info på hemsidan!

Hade/ Ronny Andreasson

Årsmötesprotokoll

Hej

Jag har nu lagt in protokollet där det står mötesprotokoll så då kan alla läsa detta vad som bestämdes.

KOM I HÅG ATT SKICKA IN BETALNINGEN FÖRE DEN 24/4 2017 FÖR ATT FÅ DEN BILLIGARE SUMMAN. Skicka också in anslutningsavtalet så vi ser även där vem som skall ha.

Hörs vidare o häng med!

 

//Ronny

 

Hur gör vi nu efter årsmötet

avtal-om-fastighetsanslutning-och-medlemskap

Hej

Nu på årsmötet så bestämdes det att vi ska köra igång med att ta in betalningen samt skriva markavtal. Vi hoppas att så många som möjligt kommer att betala in denna summa som bestämdes på mötet. Vi kommer att lägga ut protokoll på detta när alla har justerat protokollet så ni också ser att så bestämdes det och vet ni att någon runt er ska ha fiber så fråga o säg att han skyndar sig om han vill vara med .

Nu så kan man betala in till fiberföreningen en summa på 12 000kr och för att denna summa skall gälla så skall man ha betalat senast den 24/4 2017,  efter detta datum så stiger kostnaden till 13 000kr och kommer att bli dyrare när maskinerna gått förbi.

Man ska skriva på ett anslutningsavtal som finns (se ovan) , skriv i alla uppgifter på första sidan, signera varje blad i högra hörnet samt skriv på den sista sidan. När detta är klart så skicka detta antingen in scannat på mail till mig  (ronny.brattmon@gmail.com) eller per brev. betalningen skall sättas in på Bankgiro som står på sista sidan avtalet.

Försök också o hör med grannarna om de har skrivit på för allt bygger på att så många som möjligt skall ansluta sig så blir vi starkare och kostnaden fördelas.

Vi kommer också att ha löpande information så häng med o titta.

Med vänlig hälsning Ronny Andreasson

Årsmöte 2017-03-23 plats Bracoop kl 19.00

Hej

Nu blir det årsmöte och där bestäms utökning av området med Västra sidan Sysslebäck Sundhultsmon samt Tutstadholmen skall ingå i Brattmons fiberområde. Det man strävar mot när man gör en fiberförening är ju att alla ska få fiber och alla delar på kostnaden så då blir det lika för de som bor på området och detta skall disskuteras nu på Årsmöte så kom och gör er röst hörd.

Vi har fått en offert på vad det kommer att kosta för att få in fibern och där är området med västsidan med och nu på årsmötet kommer vi att diskutera vad vi ska ta ut av medlemmarna för att bygga detta nät. Det som är föreslaget från styrelsen är 12 000kr som skall betalas in och när tillräckligt många har betala så kan man köra igång hela projektet

VÄL MÖTT PÅ ÅRSMÖTET!